Botó Contacta amb Badaweb

Les obres del metro obliguen a distribuir la circulació de cotxes

Publicada: 12.02.2008Secció: Urbanisme

A partir d'avui, el trànsit de vehicles del primer tam del carrer Anselm clavé, des de l'avinguda Martí Pujol en direcció a Barcelona, quedarà limitat a un sol carril. Com alternativa a aquest trajecte i, amb l'objectiu de millorar la fluïdesa, els vehicles també podran girar pel carrer de la Creu, fins ara tallat, i enllaçar amb el carrer Santa Bàrbara.



El motiu d'aquests canvis en la circulació són les obres de perllongació de la línia 2 del metro, que també modificaran la direcció de tots els carrils de l'avinguda Martí Pujol, entre els carrers Anselm Clavé i de la Creu, que seran únicament de baixada. Aquest nou operatiu estarà en funcionament aproximadament durant els propers tres mesos.



Una altra actuació que començarà en uns dies degut a les obres del metro serà l'habilitació d'un carril per a camions a l'avinguda del marquès de Mont-roig, entre el carrer de Roger de Flor i la plaça del President Tarradelles. A partir d'ara, l'aparcament a l'avinguda Marqués de Mont-Roig es veurà lleugerament afectat ja que no es podrà aparcar en bateria sinó en cordó.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat