Botó Contacta amb Badaweb

Els pares de l’escola Artur Martorell reclamen noves instal•lacions

Publicada: 12.02.2008Secció: Educació

L'AMPA de l'escola Artur Martorell ha denunciat que és la única escola nova de Catalunya amb un barracó. Els pares demanen al govern local que es construeixi un nou edifici als terrenys adjacents al centre per donar cabuda als nous grups de P3 que arriben a l'escola. I és que aquest any s'ha incorporat un nou grup i el curs que ve ho farà un altre.



Els membres de l'AMPA de l'escola Artur Martorell consideren que amb la incorporació d'aquests dos nous grups de P3 s'està consolidant el que serà una nova línia educativa i creuen que l'espai del nou centre és insuficient per albergar més alumnes. De fet l'escola, que fa gairebé un any que va ser inaugurada, ja compta amb un mòdul prefabricat. Els pares opinen que el nou centre s'ha fet amb els mínims recursos i demanen l'ampliació del centre. Fa uns mesos la regidoria d'educació va anunciar que estava estudiant emplaçaments per als nous grups, entre els quals es trobava els antics edificis de l'escola, situats a l'interior del parc de Can Solei. L'AMPA de l'escola no veu aquesta opció amb bons ulls perquè considera que remodelar ara els edificis dels quals els van fer fora no és una opció coherent.

Per la seva banda, Josep Duran, regidor d'educació ha assegurat que no s'instal•laran més barracons al nou Artur Martorell i que amb el mòdul prefabricat actual hi ha suficient espai per acollir els dos nous grups de P3 sense cap més modificació.

Duran ha assegurat que a mig termini, els barris del centre de la ciutat necessitaran una nova línia, però que aquesta no necessàriament s'ha de situar al CEIP Artur Martorell.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat