Botó Contacta amb Badaweb

Jornada de descans pel Badalona després de la setena victòria

Publicada: 12.02.2008Secció: Esports

El Badalona gaudeix de dos dies de descans seguits, merescuts després d'aconseguir la setena victòria de l'any diumenge a Sabadell. Demà es tornarà als entrenaments amb el dubte d'Héctor Bueno, amb una estrebada muscular.



La plantilla del Badalona descansarà de nou avui abans de tornar demà als entrenaments en doble sessió per preparar el partit de diumenge amb la Gramenet. L'equip podrà gaudir avui de la tranquil•litat de la feina ben feta de diumenge. Els escapolats van guanyar per la mínima a Sabadell i han abandonat provisionalment la plaça de promoció de descens.



Sembla que fora de casa l'equip rendeix millor i això s'ha notat en els darrers desplaçaments. Dels quatre últims partits jugats lluny del Centenari, el Badalona ha sumat tres triomfs i un empat. L'única preocupació ara mateix de Francisco és l'estat d'Hèctor Bueno, amb una estrebada muscular. Mentrestant, Joaquim Macanàs continua recuperant-se de la seva contractura i s’haurà de veure com va la seva evolució per decidir si juga diumenge.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat