Botó Contacta amb Badaweb

La Penya, campiona de la Copa del Rei

Publicada: 11.02.2008Secció: Esports

La Penya es va proclamar ahir al vespre campiona de la Copa del Rei després de tumbar al Tau de Vitòria al Buesa Arena per 80 a 82. Onze anys més tard, els verd-i-negres aconsegueixen un títol que es resistia i ho fan oferint un gran espectacle. Rudy Fernández va sumar 32 punts i es va emportar per segona vegada el premi a millor jugador de la Copa.



El Joventut ja va fer el primer avís en els quarts de final de la Copa del Rei quan va eliminar al Pamesa València per 25 punts de diferència. A la semifinal, els verd-i-negres es van poder venjar del Reial Madrid i van passar per sobre dels blancs amb un 76 a 81 d’infart. En la final contra el Tau, anfitrió de la Copa d’enguany, els verd-i-negres van començar patint en accés davant d’uns vitorians arrolladors amb Splitter, Rakocevic i Teletovic com a protagonistes. La Penya aconseguia arribar a la mitja part amb un 33 a 30 i salvava els mobles d’una primera meitat amb masses errors. En el tercer quart del partit, es va produir la màxima igualtat, i va ser l’últim quart el que va decidir. En els darrers segons, i després d’una pèrdua de l’equip de Vitòria, Ricky Rubio sentenciava la final amb dos tirs lliures. Rudy Fernández, amb 32 punts anotats va ser escollit jugador més valuós del torneig i va aixecar la Copa del Rei com a capità de la Penya.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat