Botó Contacta amb Badaweb

Badalona tindrà quatre nous hotels en els propers anys

Publicada: 11.02.2008Secció: Urbanisme

A finals d'aquest any Badalona disposarà del nou hotel que es troba en construcció a la confluència de l'avinguda de Navarra amb la del President Companys. Així ho va confirmar l'alcaldessa de Badalona, Maite Arqué que va desvetllar l’interès d'un congrés per aquest nou equipament. Arqué ha declarat que en els propers anys la nostra ciutat disposarà de nous hotels vinculats a la Capital Europea del Bàsquet i al barri de les Guixeres.



El nou hotel situat al barri de Casagemes està gestionat pel grup immobiliari Reyal Urbis, com també la residencia d'avis que es troba al costat i està gairebé enllestida. Maite Arqué ha destacat l'importància d'aquest equipament que serà un nou punt de referència per identificar la ciutat.

El pla d'hotels de Badalona preveu la construcció de més equipaments per als propers anys. Arqué ha explicat que la Capital Europea del Bàsquet disposarà de dos nous hotels de poques estrelles, segons l'alcaldessa, necessaris per una ciutat com la nostra i que impulsaran aquest equipament.



Tot i que no hi ha un calendari d'obres s'està preparant com seran els edificis i ja hi ha empreses que els tirarien endavant. L'hotel a les Guixeres sembla ser que també començarà a tirar endavant, segons Arqué, després d'una aturada per part de l'empresa gestora del projecte.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat