Botó Contacta amb Badaweb

Fermín Casquete anuncia la fi del seu cicle al CF Badalona

Publicada: 07.02.2008Secció: Esports

Aquests dies l'actualitat del Badalona se centra més en la vessant institucional que no pas en la vessant esportiva. Fermín Casquete ha trencat el silenci sobre la situació actual del club.



El fet de que hagi finalitzat el primer procés electoral sense que cap soci hagi presentat la seva candidatura a president del club ha generat preocupació en la Junta Directiva. El president del Badalona, Fermín Casquete, va sortir ahir als mitjans per informar sobre la situació actual del club i per aclarir les incògnites que s'havien generat sobre el futur de l'Entitat.



De les moltes coses que va dir, Casquete va reafirmar que la seva Junta ha arribat al final d'un cicle i que complirà el mandat fins al juny. A més, el president escapolat creu que el fet de que la seva Junta hagi posat el llistó tan alt ha fet tirar-se enrere a possibles candidats.

En la part esportiva, l'equip entrenarà avui en doble sessió preparant el compromís de diumenge amb el Sabadell. La principal preocupació per Francisco és l'estat físic de Joaquim Macanàs. El defensa continua fent recuperació de la seva lesió i causarà baixa pel partit a la Nova Creu Alta.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat