Botó Contacta amb Badaweb

La Penya marxa cap a la Copa del Rei sense Lónny Báxter

Publicada: 07.02.2008Secció: Esports

La Copa del Rei 2008 dóna avui el tret de sortida, tot i que la Penya debutarà en competició demà a la tarda amb el Pamesa de València. L'equip verd-i-negre es desplaçarà aquest migdia cap a Vitòria, en un camí que els portarà primer a Bilbao en avió i després en bus fins a la capital basca.



L'expedició verd-i-negra viatjarà amb un component menys d'última hora. Es tracta de Lónny Báxter. El jugador nord-americà ha rescindit el seu contracte amb el Joventut per fitxar pel Panioniós grec. La baixa de Báxter fa més transcendental la recuperació de Pétar Pópovic. El pivot serbi arrossega una gastroenteritis i no estarà en plenes condicions per afrontar el torneig.



Avui la Copa s'obre amb dos partits espectaculars: Tau-Unicaja i Bilbao-Barcelona. Per altra banda, Ricky Rubio està d'enhorabona perquè ha estat guardonat amb el premi de “Millor Jugador Jove Europeu del 2007”. El base verd-i-negre succeeix en el guardó al seu company d'equip Rudy Fernández, que ja el va guanyar l'any passat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat