Botó Contacta amb Badaweb

L’antiga Clínia del Carme serà un centre cívic

Publicada: 06.02.2008Secció: Urbanisme

L'Institut Català de la Salut cedirà a l'Ajuntament de Badalona l'antiga Clínica del Carme, equipament que actualment està desocupat i no se'n fa cap ús. La Junta de Govern Local ha aprovat el protocol de la permuta de terrenys per la qual el consistori cedirà un sòl contigu a l'Hospital Germans Trias i Pujol a l'Institut Català de la Salut.



El consistori badaloní té l'objectiu de substituir l'edifici de l'antiga Clínica del Carme, situat al carrer Francesc Layret, i actualment obsolet, per un de nou que respongui a les necessitats culturals de la ciutat. Un centre cívic ocuparà aquest espai que es convertirà en un equipament de referència al centre de Badalona.



Per la seva banda, l'Ajuntament de Badalona cedirà a l'Institut Català de la Salut un terreny d'uns onze mil metres quadrats que possibilitaran l'expansió de les instal•lacions sanitàries de l'Hospital Germans Trias i Pujol.



Els membres del govern local han afegit que es destinarà un terreny al barri del Gorg per construir un nou centre de salut responent a les necessitats del barri. La signatura del protocol entre l'Ajuntament de Badalona i l'Institut Català de la Salut tindrà lloc el proper 14 de febrer.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat