Botó Contacta amb Badaweb

L’Ajuntament explica als veïns com quedarà el carrer Saragossa

Publicada: 05.02.2008Secció: Urbanisme

L'ajuntament de Badalona s'ha reunit amb els veïns afectats per les obres del metro per explicar-los el calendari d'actuacions que s'efectuaran al carrer Saragossa durant els propers mesos. Els responsables municipals també han escoltat les peticions dels veïns que veuran com el trànsit rodat de vehicles pesats disminuirà segons un acord del passat ple municipal.



Els camions que treuen les terres del metro, a partir d'ara, no ho faran pel carrer Saragossa, sinó per un dels carrils d'Alfons 13 o Marqués de Mont-roig que conflueixen a la plaça Pep Ventura. Els camions sortiran en contra direcció evitant, així, circular per carrers estrets. Aquest procés començarà d'aquí quinze dies i està previst que duri uns tres o quatre mesos. Serà durant el mes d'abril quan es presenti el projecte de com serà, finalment, el carrer Saragossa.

Una gran representació dels veïns de la zona ha assistit a aquesta reunió i ha pogut mostrar les seves preocupacions. El soroll provocat per les obres i les voreres estretes del carrer Saragossa segueixen sent les principals queixes. Un dels dubtes que ha sorgit és com quedarà l'aparcament als carrers Alfons 13 i Marquès de Mont-roig després d'habilitar el nou carril contra direcció. Està previst que es redueixin quinze places d'aparcament a l'Avinguda Marquès de Mont-roig, ja que es passarà d'aparcar en bateria a fer-ho en cordó. Tot i això, la regidoria d'urbanisme ha afirmat que és l'única solució possible per evitar el col•lapse al carrer Saragossa.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat