Botó Contacta amb Badaweb

El nou parc de Ca l’Arnús estarà llest a la tardor

Publicada: 04.02.2008Secció: Urbanisme

La connexió entre els parcs de Ca l’Arnús i de Can Solei estarà enllestida la tardor d’aquest any. Així ho ha assegurat el regidor d’urbanisme, Jordi Serra, que també ha explicat que l’entrada principal del Parc de Ca l’Arnús es mantindrà on és i que, allà mateix, just al tocar de la carretera, s’hi farà un punt d’informació.



Aquestes són les actuacions més importants que es faran al Parc de Ca l’Arnús, tot i que de cara a les festes de maig se’n veuran d’altres, segons ha assegurat el regidor d’urbanisme, Jordi Serra. L’entrada al recinte del parc finalment es mantindrà on és, i ha afegit que, just a la casa que hi ha a mà dreta, s’hi instal•larà un servei d’informació.

El Pla d’usos de Ca l’Arnús preveu un seguit d’actuacions. En aquests moments, segons el regidor, ja s’hi esporguen els passeigs per tal de facilitar-ne la comunicació. Unes connexions que s’assumiran del tot aquest 2008 amb la retirada del mur que separa el Parc de Can Solei i el de Ca l’Arnús.

Aquest anunci s’ha fet públic ara quan, tot just fa uns dies, es van donar a conèixer altres detalls sobre els vials de comunicació que han de travessar el Parc. Segons Serra, finalment, s’ha decidit que el passeig dels plataners es mantindrà tal i com està. Per això s’hi ha previst la construcció de dues vies independents, de doble sentit, que evitarien afectar els badius i veïns de la zona més propera a la banda nord del Parc. Alhora però, es garanteix el trànsit rodat, i exclusiu per vianants, per travessar aquest espai des del carrer Seu d’Urgell i fins a la Riera de Canyadó.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat