Botó Contacta amb Badaweb

Una nova residència de l’Associació Aspanin

Publicada: 04.02.2008Secció: Urbanisme

Les obres de la llar residència d'Aspanin estan en marxa i van a un molt bon ritme. Gràcies a la donació per part de Rottary Club, vuit nois amb discapacitat intel•lectual podran tenir un lloc de qualitat on viure de manera autònoma, això sí, sempre sota la supervisió d'un monitor.



La creació d'aquesta llar residència ha estat gràcies, en primer lloc, a la donació de la senyora Josefina Niubó que va donar un espai a l'Associació Aspanin. En segon lloc, les obres es van poder iniciar gràcies a una donació econòmica per part de Rottary Club.

Aquesta nova residència acollirà a vuit persones amb discapacitat intel•lectual, tindrà una cuina, un menjador i banys adaptats, i tot això en ple centre de la ciutat.

Les persones que visquin a la residència, hauran de pagar 300 euros i estaran acompanyats en tot moment d'un monitor que els ajudarà a fer les tasques diàries de la casa.

Segons explicava Maite Forteza, membre de la junta directiva d'ASPANIN,

Badalona està molt per sota de les necessitats en quant a residències i pisos tutelats d'aquest tipus. Tot i això continuen treballant amb il•lusió i esperen que el centre es pugui inaugurar aquest any.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat