Botó Contacta amb Badaweb

Futbol: Una victòria important per poder agafar aire

Publicada: 01.02.2008Secció: Esports

El Badalona es prepara per intentar-se enlairar definitivament. El partit de diumenge al camp del centenari ha de suposar la recuperació definitiva dels escapolats.

El Club de Futbol Badalona s'ha entrenat aquest matí a l'Estadi del Centenari pensant només en l'important compromís de diumenge. Els escapolats rebran el Llevant B, el cuer de la categoria, amb la necessitat de sumar els tres punts que els allunyin de la zona de descens on es troben.

Francisco no donarà fins l’entrenament de demà la llista de setze convocats. De moment sembla que podrà comptar amb tots els seus homes a excepció de Joaquim Macanàs, lesionat, i Rubén Casado, que a banda d'estar sancionat per aquest partit, va patir una lesió en l'entrenament de dimecres i avui se sabrà exactament quan temps haurà d'estar de baixa

El matx començarà a les cinc de la tarda de diumenge a l'Estadi del Centenari i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat