Botó Contacta amb Badaweb

Sis senglars caçats a la Serralada de Marina

Publicada: 01.02.2008Secció: Medi Ambient

Des de que s'han començat a prendre mesures contra la sobrepoblació de porcs senglars a la serralada de Marina, ja són sis els exemplars caçats. En diversos torns de quatre persones, els caçadors intenten reconduir als senglars a la part més alta de la muntanya perquè no provoquin danys.



Fa unes setmanes l'Ajuntament havia rebut diverses queixes, tant de particulars com, per exemple, de Can Ruti, sobre la presència de porcs senglars a la zona. Des de l'Ajuntament van demanar a la Generalitat una autorització per poder realitzar aquesta “espera de senglar”.

La tècnica que utilitzen els caçadors és l’aguait, una espera nocturna que consisteix en buscar els punts per on han passat els senglars i esperar que amb una mica de sort, tornin a passar.

Actualment es calcula que pot haver-hi entre uns 30 i 40 senglars a la Serralada de Marina, això sí, només es cacen els mascles adults, ni les femelles ni les cries.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat