Botó Contacta amb Badaweb

El nou parc temàtic del bàsquet tindrà un hotel

Publicada: 30.01.2008Secció: Urbanisme

En el futur Màgic BDN hi haurà un hotel de tres o dues estrelles amb unes 200 habitacions. I els visitants també podran trobar un museu interactiu sobre el bàsquet, que es preveu obrir a la tardor, coincidint amb la inauguració de la Capital Europea del Bàsquet.



Segons el vice-president de la Penya, Pepe Puig, actualment s'està treballant en la gestió i el contingut del futur Museu del bàsquet de la ciutat. El que sí és clar, segons Puig, és que serà un museu totalment virtual i no pas estàtic.

Puig assegura que el 75% dels locals d'oci i esportius de la Capital Europea del bàsquet ja tenen propietari, mentre que la venda o el lloguer del 15% restant ja està aparaulada.

Segons el vice-president de la Penya, Pepe Puig, en uns tres o quatre mesos l'aspecte exterior de la Capital Europea del Bàsquet estaria enllestit i tan sols quedaria esperar a que els operadors acabessin les obres de dins l'edifici, una finalització que es preveu de cara a la tardor d'aquest any.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat