Botó Contacta amb Badaweb

Coinre reclama cobrar els salaris a temps

Publicada: 30.01.2008Secció: Economia

Els treballadors de la cooperativa Coinre han demanat a l'Ajuntament de Badalona que se solucionin els incompliments salarials que pateixen des de fa més d'un any. Ho van fer al Ple Municipal, celebrat ahir a la tarda, on també han protestat per la manca d'informació que reben sobre els nous projectes que s'han dut a terme.



El portaveu dels treballadors de Coinre, Francisco Ràmiz, ha mostrat la seva preocupació pels empleats de la cooperativa ja que, segons ha afirmat, pateixen endarreriments a l'hora de cobrar els sous, i no han rebut la bonificació extraordinària de Nadal. Ràmiz ha afegit que la integració dels discapacitats al món laboral ha d'anar acompanyada dels drets salarials corresponents.

Per la seva banda, el president d'Iniciativa per Catalunya Verds Esquerra Unida i Alternativa, Carles Sagués, ha demanat respecte pels treballadors de Coinre i els seus drets sindicals i ha afegit que el que s'ha de tenir en compte és l'objectiu principal de la cooperativa, la seva funció social.

El grup municipal del Partit Popular ha retret al govern local la manca de control en els incompliments salarials de Coinre i ha mostrat el seu suport cap als treballadors.

La regidora de Serveis Socials, Paquita Teruel, ha afirmat que l'Ajuntament està molt sensibilitzat amb la problemàtica de Coinre i ha afegit que la intenció del govern és trobar espais de diàleg.

Per la seva banda, l'alcaldessa de Badalona, Maite Arqué, ha volgut destacar que el govern local ha col•laborat amb els projectes que han facilitat la inserció laboral de moltes persones. Arqué a més, ha afegit que l'Ajuntament està treballant per solucionar els problemes econòmics de la cooperativa.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat