Botó Contacta amb Badaweb

L’Ajuntament habilitarà un carril per als camions de les obres del metro

Publicada: 30.01.2008Secció: Urbanisme

El Regidor de l'àrea de serveis del Territori, Jordi Serra, va anunciar ahir en el Ple Municipal que, a causa de les obres del metro, els quatre carrils que conflueixen per Alfons XIII i Marqués de Mont-roig cap a la plaça Pep Ventura, n’ocuparan un en contra direcció per deixar sortir als camions que treuen terra del metro.



Des del grup municipal d'Iniciativa, Carles Sagués va voler destacar el bon treball que s'ha fet amb els veïns del carrer Saragossa, afectats per les obres del metro, ja que s'han pogut solucionar la majoria de les demandes que s'havien plantejat.

Per la seva banda, Jordi Serra també es va mostrar satisfet pel treball que s'ha fet i va anunciar l'habilitació d'un carril de la zona, durant uns quatre o cinc mesos, per poder treure els camions de les obres del metro, evitant així més trànsit pel Carrer Saragossa.

Serra va explicar que dilluns es van reunir amb els veïns i van assumir dos compromisos amb ells: informar-los, tant en persona com per escrit, de l'evolució de les obres i poder-los ensenyar un projecte de reforma del carrer Saragossa cap al mes d'abril.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat