Botó Contacta amb Badaweb

Les llicències d’obres menors es concediran en un màxim de 30 dies

Publicada: 29.01.2008Secció: Urbanisme

L’Ajuntament de Badalona s’ha proposat accelerar la concessió de llicències per obres menors. Aquest serà un dels temes clau del ple municipal d’aquesta tarda a través del qual es donarà el tret d’inici a la redacció d’una ordenança reguladora i a la creació d’una comissió d’estudi que en redacti el text.



La normativa podria entrar en vigor a partir de l’estiu i permetrà que les llicències per obres menors es puguin aconseguir en un termini màxim de trenta dies. I és que part d’aquests permisos, fins i tot, es podran lliurar en el moment en que el ciutadà en faci la sol•licitud. Durant el ple municipal d’aquesta tarda, es preveu que es pugui aprovar la constitució de la comissió redactora perquè pugui iniciar-se la creació de la nova ordenança. A través d’aquesta nova ordenança el ciutadà guanyarà temps ja que s’acceleraran els tràmits de concessió de llicència. Fins i tot es preveu que alguns d’aquests permisos es puguin tramitar a través d’Internet.

L’ordenança també regularà quines són aquelles obres que necessiten llicència d’obres menors i quins són aquells treballs pels quals només es precisarà una comunicació o un document d’assabentat i així obtenir el permís a l’instant.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat