Botó Contacta amb Badaweb

Jornada de descans pel Badalona

Publicada: 29.01.2008Secció: Esports

La plantilla del Badalona tindrà avui el seu habitual dia de descans dels dimarts. Després de l'empat a Vila-real, els escapolats volen fer bo el punt guanyant al Llevant B.



El Badalona descansarà avui de la seva activitat d'entrenaments i tornarà demà per preparar el partit amb el Llevant B. Després de sumar set dels últims dotze punts, l'equip de Francisco no ha pogut abandonar la zona de perill. Malgrat el bon inici d'any, la igualtat de la categoria fa que l'equip ocupi plaça de promoció de descens.



Aquesta setmana, els dubtes escapolats passen per l'estat físic de Pep Arau i Joaquim Macanàs. Tots dos jugadors arrosseguen unes molèsties que els han impedit disputar els dos darrers partits. En canvi, una de les notes positives de l'encontre a Vila-real va ser el retorn de Luis Blanco als terrenys de joc després de quatre mesos. Al final del partit, Blanco es mostrava molt content per la seva recuperació, però sobretot, pel punt aconseguit.

La mala notícia de cara al proper partit serà l'absència de Rubén Casado, que haurà de complir un partit de sanció per complir el cicle de targetes grogues. Per altra banda, el francès Thómas Derúda va rebre el permís del club per viatjar a Marsella per afrontar uns problemes personals. Està previst que el jugador s'uneixi de nou al grup demà.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat