Botó Contacta amb Badaweb

La Justícia dóna la raó a Marina Badalona

Publicada: 29.01.2008Secció: Medi Ambient

Un jutjat de Barcelona ha condemnat a Ercros a pagar gairebé nou milions d’euros a Marina Badalona. La societat que gestiona el Port havia reclamat aquests diners en concepte dels 25 milions que va haver de gastar-se per descontaminar els terrenys on hi havia l’empresa química.



Marina Badalona ha guanyat aquest judici tot i que Ercros encara podria recórrer la sentència a l’Audiència Provincial de Barcelona, i en últim cas, al Tribunal Suprem. De moment, el jutjat de primera instància número 27 de Barcelona ha donat la raó a la societat que gestiona el port badaloní, motiu pel qual obliga a Ercros a pagar uns nou milions d’euros. La suma resulta insuficient, si es té en compte que Marina Badalona va pagar 25 milions d’euros per netejar els terrenys contaminats que va comprar a la l’empresa química on s’hi van trobar restes d’amiant i pirita, entre d’altres.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat