Botó Contacta amb Badaweb

Demà, el gran dia

Publicada: 25.01.2008Secció: Esports

La Penya afronta demà un dels partits més macos de l'any: el derby amb el Barça. Els dos equips arriben amb dinàmiques totalment oposades, però els verd-i-negres no ho tindran fàcil. Aíto podrà disposar de tota la plantilla al complert.



El DKV Joventut té demà al Palau Blaugrana un compromís ideal per burxar en la ferida que pateix l'AXA Barcelona. Les aigües estan mogudes dins del conjunt blaugrana, després d'encadenar cinc derrotes de forma consecutiva. A més, després de perdre amb la Lottomatica el passat dimecres a l'Eurolliga, l'afició blaugrana va acomiadar el seu equip amb xiulets i va demanar la dimissió del seu entrenador, Dusko Ivanovic.



En aquest context visita la Penya el Palau Blaugrana, amb la intenció d'ampliar la dinàmica de quatre triomfs seguits entre ACB i ULEB. A més, l'equip d'Aíto té l'oportunitat de distanciar-se dos partits dels blaugranes més el basquet-average. La Penya, però, no ho tindrà gens fàcil, ja que en la lliga ACB ningú ha estat encara capaç de guanyar al Palau Blaugrana. Però malgrat les diferents situacions que es viuen a un i altre equip, l'escorta verd-i-negre Rudy Fernández assegura que el Barça és un equip que pot aparèixer en qualsevol moment.

El partit es jugarà a les vuit del vespre i el podreu seguir en directe per Ràdio Ciutat de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat