Botó Contacta amb Badaweb

Com funciona una cooperativa ecològica?

Publicada: 25.01.2008Secció: Medi Ambient

Per un consum responsable. Aquest és el títol que dóna inici a la primera conferència del cicle de xerrades “Som el que mengem.”



Aquesta iniciativa, que està organitzada per les cooperatives El Garrofer i Naps i Cols, s’iniciarà amb una introducció sobre el món de les cooperatives a càrrec de l’historiador Jordi Albaladejo i es complementarà amb l’explicació concreta del que és una cooperativa. Francesc Duran, un dels organitzadors, ha explicat que la fruita i la verdura arriben als socis un cop per setmana, i en canvi, el pa i la carn, tot ecològic, els arriba cada 15 dies. A més a més, compten amb un magatzem on tenen productes com llegums, pasta o melmelada. Duran ha volgut remarcar que una cooperativa no és una botiga de baix preu, sinó que formar part d’una cooperativa és un compromís.

0Recordem, per a tots aquells interessats que el cicle de xerrades començarà el proper dissabte 26 de gener, a les 7 de la tarda, al carrer Sant Joan de la Creu, número 70.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat