Botó Contacta amb Badaweb

L’Ajuntament manté el ban de sequera

Publicada: 25.01.2008Secció: Medi Ambient

Amb motiu del llarg període de sequera que viu Catalunya, l’ajuntament de Badalona mantindrà el ban de sequera que el consistori va dictar el juliol del 2007. En aquest ban es preveuen mesures adreçades tant al mateix Ajuntament, com a la reducció dels cabals per al reg i per a la neteja viària, com als ciutadans i ciutadanes.



En aquest sentit, l’ajuntament ha inhabilitat les fonts ornamentals que no funcionen amb circuit tancat, utilitza aigua subterrània prèviament tractada per al reg i la neteja de carrers i per a les cisternes de wàters del nou edifici del Viver. Així Mateix, el govern local ha restringit el reg de parcs i jardins al mínim necessari per a la pervivència de les plantes.



A més, l’ajuntament de Badalona ha fet diverses campanyes que han consistit en el repartiment d’un paquet amb un airejador i una vàlvula per a la dutxa. Una iniciativa que també ha promogut recentment l’Agència Catalana de l’Aigua, que ha distribuït 650.000 equips d’estalvi d’aigua mitjançant els principals diaris de tirada nacional i comarcal.



Aquesta iniciativa té per objectiu afavorir l’estalvi d’aigua de manera directa a les llars que instal•lin els mecanismes i, sobretot, generar un coneixement públic de les pràctiques i productes d’estalvi.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat