Botó Contacta amb Badaweb

Dalt la Vila planta cara al Pla Especial de Millora Urbana

Publicada: 23.01.2008Secció: Urbanisme

Els partits del govern municipal estudien en aquests moments, i per separat, les al•legacions presentades al Pla Especial de Millora Urbana de Dalt la Vila, segons ha explicat el regidor de Cultura i Patrimoni, Jaume Vives, en una entrevista al programa “Cinc minuts més” de

Ràdio Ciutat de Badalona (RCB). Vives ha apuntat també en la possibilitat de crear una ordenança del mobiliari urbà d'aquest barri.



La disputa a Dalt la Vila per la instal•lació dels nous fanals i dels bancs continua encesa entre veïns i govern. Sobre aquesta qüestió, el regidor de Cultura i Patrimoni, ha dit en una entrevista a RCB que el Pla Especial de Millora Urbana, el PEMU, preveu la possible creació d'una ordenança de mobiliari urbà a través del que es podria discutir i replantejar aquesta qüestió amb els veïns.

Tot apunta, segons Vives, que a mitjans del mes de febrer els partits del govern disposaran d'una idea conjunta de les al•legacions que han presentat veïns, l'Associació o la Comissió de veïns del barri, i que serà en aquest moment, quan començaran les reunions amb els al•legants. I és que segons el regidor responsable de patrimoni i cultura, les negociacions amb els veïns encara no han arribat.

La comissió de veïns, per la seva banda, té previst reunir-se aquest vespre a les vuit, per decidir quina mena d'accions reivindicatives posaran en marxa amb l’objectiu de mostrar el seu rebuig a les actuacions que s'estan duent a terme al barri més antic de la ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat