Botó Contacta amb Badaweb

El futur de la Fira de Badalona, encara per decidir

Publicada: 22.01.2008Secció: Fires i Mercats

La regidoria de Recursos Interns, Hisenda i Promoció Econòmica decidirà la setmana que ve si tanca o suspèn temporalment la Fira de Badalona. Segons el regidor Francesc Serrano, l'esdeveniment conegut com la Fira del Viatge, l'Oci i l’Aventura hauria de redefinir el seu format per recuperar el sentit de la seva existència.



Tot i que la premsa local n'ha anunciat la suspensió, el regidor responsable, Francesc Serrano, ha aclarit en una tertúlia al programa de Radio Ciutat de Badalona “Cinc minuts més”, que la decisió està encara per prendre.



De moment, la regidoria de Recursos Interns, Hisenda i Promoció Econòmica ha realitzat una valoració exhaustiva de la Fira de Badalona i si aquesta compleix amb els seus objectius. Ara el que cal, segons Serrano, és buscar-li un nou sentit.

La suspensió temporal o l'anul•lació de la Fira de Badalona no afectaria, en un principi, a les Jornades Gastronòmiques. Dues propostes de promoció econòmica que en els darrers anys s'han aplegat a la Rambla cap al mes de juny.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat