Botó Contacta amb Badaweb

Deu detinguts per la venda il•legal de droga

Publicada: 22.01.2008Secció: Successos

Els mossos d’esquadra i la guàrdia Urbana de Badalona han detingut 10 persones en un dispositiu conjunt per un oci segur als bars de la ciutat. Estan acusats de delictes contra la salut pública, en concret, per venda de droga en diferents locals d’oci de Badalona.



Els cossos de seguretat van iniciar el dispositiu davant les sospites que a l’interior d’alguns dels bars es consumien substàncies estupefaents i fins i tot, es traficava amb droga. Altres locals no respectaven l’horari de tancament del bar, i en un dels cassos, es tracta d’un local on presumiblement es venien productes de procedència il•lícita com ara portàtils o telèfons mòbils.



En total s’han inspeccionat 12 bars de Badalona on s’han detingut 10 persones i s’han materialitzat diverses denúncies per infracció horària i per tinença de substàncies estupefaents i armes prohibides. Els agents també es van fer amb prop d’un centenar de peces de roba sense estrenar i presumiblement robades. Tots els detinguts van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs. La investigació s’ha dut a terme entre els mossos d’esquadra i la guàrdia urbana de Badalona, en concret, hi ha participat onze agents de la policia local.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat