Botó Contacta amb Badaweb

Un Nadal amb més reciclatge

Publicada: 21.01.2008Secció: Medi Ambient

La recollida selectiva de vidre, envasos, paper i cartró ha augmentat aquest Nadal respecte el desembre de l’any passat. La regidoria de Via Pública de l’Ajuntament de Badalona ha fet un balanç molt positiu de l’operatiu de neteja viària i recollida de residus. Ens amplia la informació la nostra companya, Montse López.



Durant aquest any, el reciclatge de paper i cartró ha augmentat quasi un 11 per cent; pel que fa als envasos un 27 per cent, i finalment, la recollida de vidre ha augmentat un 10 per cent.



Referent únicament al mes de desembre del 2007, en relació al 2006, l’augment ha estat considerable, sobretot pel que fa al reciclatge d’envasos, que ha augmentat quasi un 33 per cent, i el de vidre que ha incrementat un 27 per cent. Aquestes dades s’han assolit dels contenidors de brossa selectiva, entre soterrats i de superfície, a més dels serveis de reforç en els eixos comercials durant les passades festes de Nadal.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat