Botó Contacta amb Badaweb

Contundent derrota del Badalona contra l’Espanyol B

Publicada: 21.01.2008Secció: Esports

El Badalona no pot encadenar la tercera victòria consecutiva , i amb moltes adversitats, pateix una contundent derrota contra l´Espanyol B per 1 gol a 4.

L’àrbitre canari Ramos Rodríguez va posar l’espectacle ahir al camp del centenari , assenyalant tres penals a favor de l´Espanyol B, i expulsant dos jugadors del Club de Futbol Badalona, concretament a Cristian i al porter Rubén. Amb aquesta situació, es pot dir que a la segona part no hi va haver cap mena d’història , ja que el Badalona , un cop es va quedar amb nou no va poder fer absolutament res per canviar el signe del partit.

Deixant de banda si els penals van ser clars o no, el cert és que el col•legiat va ignorar una pena màxima al minut a David Corominas quan el marcador assenyalava un 0 a 0.

A la primera part els escapolats van oferir una bona imatge, però a la segona part , amb nou homes, no van poder impedir finalment la derrota.

El tècnic Francisco López, igual que els seus jugadors, es mostrava sorprès, i assegurava que mai havia patit un arbitratge d’aquestes característiques, amb tres penals en contra.