Botó Contacta amb Badaweb

La L9 tindrà un dels traçats més moderns i segurs d’Europa

Publicada: 18.01.2008Secció: Urbanisme

Des del Col•legi d'Enginyers, un dels membres de la Junta, el Catedràtic de la Universitat Politècnica de Catalunya, la UPC, Antoni Marí, considera que la construcció del traçat subterrani de la L9 és un dels més moderns i segurs d'Europa.

I és que segons el professor, l’enginyeria avança a passes de gegant, tant és així que cada vegada es construiran infraestructures de més magnitud tècnica, que evitaran les corbes i els camins de muntanya per fer recorreguts més ràpids, segurs i respectuosos amb el medi ambient.



El catedràtic, que ha estat consultat per la constructora GISA com a tècnic independent, ha explicat que l'esfondrament per la construcció de la línia del metro al barri del Carmel de Barcelona ha desacreditat el sector de l’enginyeria. Per contra, amb l'accident, s'han reforçat les revisions, i cada vegada que es fa una obra es controla per una comissió de tècnics independents. Al seu parer i en determinades ocasions, els polítics prenen algunes decisions que corresponen als enginyers. En aquest sentit, el temps d’execució també juga males passades.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat