Botó Contacta amb Badaweb

Badalona tindrà una entitat de suport als nens hiperactius

Publicada: 18.01.2008Secció: Educació

L'Associació de mares i pares amb familiars afectats pel Trastorn de Dèficit d'Atenció amb o sense Hiperactivitat, ha presentat la Plataforma TDAH, una entitat que té la finalitat d'orientar i assessorar als familiars de les persones que pateixen aquest trastorn i col•laborar amb els diferents centres i professionals en la millorar de l'atenció social i educativa.





El TDAH és un trastorn d'origen neurobiològic que es caracteritza per les dificultats d'atenció, concentració i hiperactivitat. Aquest trastorn es dóna principalment en nens, i pot repercutir en el seu procés d'aprenentatge, en la seva autoestima i la seva conducta. Per aquest motiu, el TDAH és una de les causes més freqüents del fracàs escolar i dels problemes socials en l'edat infantil i adolescent. Segons el Doctor en Psiquiatria de l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron, Josep Antoni Ramos, el millor tractament d'aquest trastorn és la combinació del tractament psicològic amb un de farmacològic.

La Plataforma per al Trastorn de Dèficit d'Atenció amb o sense Hiperactivitat, es va crear al 2005 i, a més d'orientar i assessorar les famílies dels afectats per aquest trastorn, també vetlla per promoure la igualtat d'oportunitats i la no discriminació d'aquestes persones, ja que en ocasions el TDAH pot implicar discapacitats.

L'associació disposarà, gràcies al suport de l'Ajuntament de Badalona, d'un espai a la ciutat on es podran comentar i compartir aspectes de la quotidianetat que afecten als familiars dels afectats pel TDAH.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat