Botó Contacta amb Badaweb

Comencen les obres al barri de La Salut

Publicada: 17.01.2008Secció: Urbanisme

Ja han començat els treballs de reurbanització dels carrers de l' Havana, Floridablanca, Ramon y Cajal, Nàpols, Rodrigo Caro i Echegaray. Tots ells al barri de La Salut. Les actuacions previstes han de suposar l'eixamplament de les voreres, el canvi de paviment i la instal•lació de nou arbrat. A més, està previst que s'hi ubiqui un nova xarxa de sanejament, nou enllumenat i soterrament de línies elèctriques que actualment són aèries.



El carrer de l' Havana, entre Don Pelai i Passeig de La Salut, es modificarà per fer-lo a un sol nivell, amb nous estacionaments i doble línia d'arbrat i enllumenat. Els carrers Floridablanca, Ramon y Cajal, Nàpols, Rodrigo Caro i Echegaray també quedaran a un sol nivell amb arbrat i enllumenat.



Durant les obres de col•locació de clavegueram i pavimentació es veuran afectats els accessos als aparcaments privats, tot i que, durant la resta de les actuacions s' hi podrà accedir, a través de les obres.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat