Botó Contacta amb Badaweb

El barri de la Salut recupera la calma

Publicada: 15.01.2008Secció: Urbanisme

El primer tinent d'alcalde de la ciutat de Badalona Ferran Falcó ha anunciat que la guàrdia urbana ha destinat molts facultatius a la zona de La Salut per tal de vetllar per la seguretat al barri. Segons Falcó, els urbans han dedicat moltes de les hores extres treballades durant el 2007 a patrullar per la zona. Aquest fet, segons ell, hauria contribuït al benestar de La Salut.



Ferran Falcó ha assegurat que la situació de pisos sobreocupats al barri de La Salut es mantè vora dels 5, una xifra que el govern local va facilitar a l'opinió pública ara fa uns mesos i que es mantè constant. Falcó atribueix a la major presència de la guàrdia urbana la tranquilitat que, segons ell, ara es respira al barri.

El primer tienent d'alcalde de l'ajuntament de Badalona ha dit que amb la situació actual, ara fa un any, els veïns no haguessin sortit al carrer protestant per la sobreocupació dels habitatges ni per la inseguretat i els problemes d'incivisme que, aleshores, hi havia a La Salut. De la mateixa manera, Falcó ha assegurat que amb la tasca feta pel nou govern el Partit Popular ja no estaria en condicions d'elaborar un video com el que va llençar en la campanya electoral passada.



Ferran Falcó ha assegurat que des de l'ajuntament es continuarà treballant per tal d'afavorir la convivència als barris de la ciutat on es troba un porcentatge més alt de població extracomunitària.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat