Botó Contacta amb Badaweb

Torna la calma al servei d'urgències de l'Hospital de Badalona

Publicada: 15.01.2008Secció: Salut

De relativa tranquil·litat és com assegura el doctor Jordi Ibáñez, cap del servei d’urgències i emergències de l’hospital Municipal de Badalona, que ha estat el servei d’urgències ofert durant aquest últims dies.



Ibáñez atribueix la saturació que va patir el servei d’urgències la setmana passada a la complexitat dels malalts i no tant al volum dels mateixos. El gran problema d’urgències és, segons ell, la impossibilitat alhora de preveure la quantitat de gent que requereix de serveis sanitaris.

Ibáñez assegura que el servei d’urgències de l’Hospital de Badalona té una organització que garanteix que ningú no hagi d’esperar més de cinc hores per ser atès.



El personal sanitari avalua a les persones en el moment en què s’adrecen a l’hospital per saber quin tipus de malalt hi ha a la sala d’espera i quin tipus d’atenció necessita.

El doctor Ibáñez diferencia dos tipus de malalts: d’una banda aquelles persones amb malalties pulmonars, cardíaques cròniques o d’edat avançada, i de l’altra els malalts més sans.

Tal i com assegura el doctor la grip encara no ha arribat a estendre’s, tot i que hi ha hagut casos però no generalitzats.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat