Botó Contacta amb Badaweb

Més control policial i menys tensió pels pisos sobreocupats

Publicada: 15.01.2008Secció: Urbanisme

A setmanes perquè faci un any d'una onada de manfiestacions al barri de la Salut per la presència de pisos sobreocupats, els veïns consideren que el barri està més tranquil i segur. Han constatat que hi ha molt més control policial i que s'han reduit els actes incívics que el gener de l'any passat complicaven la convivència al barri.



Esther Cabestany va decidir manifestar-se l'any passat perquè els seus veïns havien sobreocupat el bloc de pisos on vivien. Patien molèsties de tot tipus, especialment de sorolls i d'higiene. Ella i el seu marit van organitzar una manifestació que va durar tot un cap de setmana. Un any després l'Esther lloa la feina de la Unitat de Convivència de la Guàrdia Urbana i considera que ara hi ha molt més control policial.



La veïna del carrer Pau Pi Ferrer de la Salut creu que el barri està més poblat de nou vinguts però aquests són més cívics i respecten la convivència.

Malgrat que diu que fa poc les manfiestacions van continuar, segons Cabestany són actes polititzats que no acaben de reflectir la realitat del barri.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat