Botó Contacta amb Badaweb

Catalunya té més d'un milió d'alumnes

Publicada: 14.01.2008Secció: Educació

Aquest any, a Catalunya, hi ha més alumnes que l'any passat, uns 12.000 més. I d'aquests, la majoria són immigrants. A Badalona, la majoria de les escoles de Badalona sud el nombre d'immigrants supera la taxa del 40% en molts centres escolars.

Aquest any, a Catalunya hi ha més d'un milió d'alumnes. Feia 4 anys que no s'aconseguia arribar a aquest nombre d'estudiants. I això s'ha aconseguit, en part, pels nens i nenes immigrants que viuen a Catalunya.



Dels gairebé 50.000 alumnes estrangers que hi ha a Catalunya, la gran majoria vénen de Centre i Sud-amèrica. També n'hi ha molts que són del nord d'Àfrica. En tercer lloc, segueixen els que vénen d'altres països d'Europa. D'alumnes de l'Àsia i d'Oceània n'hi ha menys, com dels que arriben de la resta del continent africà. I només un de cada 100 estudiants ve d'Amèrica del Nord.



A Badalona, la majoria de les escoles dels barris del sud el nombre d'immigrants supera la taxa del 40% del total d’alumnes d’un centre escolar. Els grans reptes a les escoles són els problemes amb la llengua i els casos d'absentisme escolar.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat