Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Economia
        • La deficiència en la concessió de llicències de construcció ha fet pujar el preu dels habitatges de Badalona, segons el grup Ossorio

La deficiència en la concessió de llicències de construcció ha fet pujar el preu dels habitatges de Badalona, segons el grup Ossorio

Publicada: 09.01.2008Secció: Economia

El govern local hauria d'escoltar més els constructors de Badalona a l'hora de prendre decisions en aquest àmbit. Així ho ha afirmat a Ràdio Ciutat Esteve Garcia Ossorio, del Grupo Ossorio, qui també ha posat de relleu la deficiència a l'hora d'atorgar llicències, que és un dels causants de l'elevat preu dels habitatges a la ciutat.



Esteve Garcia Ossorio, del Grupo Ossorio, ha explicat que amb el nou govern local s'ha mantingut la deficiència a l'hora d'atorgar llicències, i assegura que regna la lentitud. Segons Ossorio el govern local viu una crisi econòmica que afecta en certa manera les constructores de la ciutat. La crisi, ha explicat, provoca que a l’hora de construir a Badalona l’Ajuntament busqui empreses de fora. En aquest sentit Ossorio ha posat de relleu que l'administració hauria de tenir més en compte els ciutadans i els constructors de la ciutat a l'hora de prendre decisions de futur.

La desacceleració natural del sector immobiliari sumada a la pujada dels tipus d'interès han creat una unió perfecta que ha desencadenat la crisi del sector de la construcció, una evidència des de principis de l'any passat. S'incrementa la pressió en les economies familiars, i els constructors estan intranquils i pateixen una situació d'incertesa.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat