Botó Contacta amb Badaweb

Una exposició repassa els 40 anys del barri de Pomar

Publicada: 19.12.2007Secció: Exposicions

Badalona estrena una nova exposició. La mostra s’anomena Pomar. Imatges per la memòria i es troba al Casal de la Gent Gran del barri. Aquest event s’emmarca en el programa de celebracions del quarantè aniversari del barri.



Més de cinc-centes fotografies i diverses pel·lícules de vídeo, deixades en prèstec per famílies i entitats del barri, configuren l’exposició Pomar. Imatges per la memòria.

A través de les imatges, els visitants de la mostra podran conèixer la història del barri. L’exposició explica l’evolució de Pomar, a través dels rostres de les persones que hi viuen o hi han viscut i de les seves experiències. Amb les fotografies es pot descobrir com era la vida quotidiana dels seus habitants, persones que, tot i provenir majoritàriament d’altres zones de la península, s’han convertit en badalonines i han contribuït a fer créixer el barri i la ciutat.

L’exposició s’acompanya d’activitats diverses, com una xerrada amb els veïns de la zona o un itinerari pel barri de Pomar que tindrà lloc el dia 27 de gener.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat