Botó Contacta amb Badaweb

Mica en mica Can Ruti torna a la normalitat

Publicada: 13.12.2007Secció: Salut

L’Hospital Germans Trias i Pujol torna mica en mica a la normalitat després de l’incendi d’ahir, tot i que fins dilluns no es preveu un restabliment general de totes les àrees d’atenció. El servei d’Urgències continua tancat tot i que s’espera la seva posada en marxa cap al vespre, a excepció de les urgències de maternitat, obstetricia i pediatria que a primera hora del matí ja han donat servei.



Tot i la desprogramació de més d’un miler de consultes externes, finalment avui shan atès entre 700 i 800 persones que tenien visita programada. I per demà es mantenen totes les visites.

Per evitar el col·lapse al servei telefònic de Sanitat Respons, les consultes de tota mena es poden fer a un número habilitat per l’ocasió el 93 462 86 00. Destaquem també que cap malalt ni familiar ha formulat cap queixa. També ens han informat que les 43 persones desplaçades a d’altres centres de la comarca poc a poc aniran tornant cap a Can Ruti.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat