Botó Contacta amb Badaweb

Badalona compta amb un nou Pla Educatiu d'Entorn per al curs 2007-2008

Publicada: 10.12.2007Secció: Educació

Amb aquesta iniciativa es pretén fomentar la cohesió social de l'alumnat i ajudar-los a assolir l'èxit escolar més enllà de l'horari lectiu. El Pla s'adreça a tot l'alumnat d'entre 3 a 18 anys, i a tota la comunitat educativa, amb una especial sensibilitat als sectors socials més desfavorits.



L'Ajuntament de Badalona rebrà quasi 550.000 euros per a la subvenció d'activitats relacionades amb la llengua, la interculturalitat i la cohesió social a través dels Plans Educatius d'Entorn. Amb Badalona, ja són setanta-una les escoles catalanes que compten amb ajuts econòmics de la Generalitat mitjançant els Plans Educatius d'Entorn.



Aquests plans promouen la cooperació entre els escoles i la resta d'entitats que treballen amb nens i joves d'un mateix barri o d'un mateix municipi per tal de garantir que es treballi de forma coordinada i que s'aprofitin totes les sinèrgies.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat