Botó Contacta amb Badaweb

El vehicle sancionador de la Guàrdia Urbana ha detectat 4.184 infraccions en 14 dies

Publicada: 10.12.2007Secció: Seguretat

El vehicle de la Guàrdia Urbana, que permet detectar infraccions de trànsit de manera ràpida i precisa, ha finalitzat la primera fase del seu període en proves, que es va posar en funcionament el passat 12 de novembre. Durant aquests dies, s'ha detectat una mitjana de 298 infraccions diàries. Les més habituals han estat l'estacionament en doble filera i damunt les voreres, l'ocupació de carrils d'autobús i les zones de càrrega i descàrrega. El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Badalona, Ferran Falcó, ha destacat que aquest nombre d'infraccions demostra que el nou vehicle de la Guàrdia Urbana és un instrument necessari per millorar la mobilitat a la ciutat.



El major nombre d'infraccions s'han detectat en les principals vies de circulació, com l'Avinguda Alfons XIII, la carretera Antiga de València o els carrers Baldomer Solà, Doctor Robert i Francesc Layret. Els propietaris dels vehicles detectats pel cotxe de la Guàrdia Urbana durant aquesta primera fase rebran una carta on se'ls informarà de la infracció comesa. La primera vegada no serà tramitada com a sanció formal, però en el cas que hi hagi una reincidència, a partir de l'1 de gener es tramitaran per al seu cobrament efectiu.







publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat