Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • El nou CAP Progrés -Raval serà un edifici de planta baixa més tres que estarà integrat en el barri i disposarà d'una petita plaça

El nou CAP Progrés -Raval serà un edifici de planta baixa més tres que estarà integrat en el barri i disposarà d'una petita plaça

Publicada: 03.12.2007Secció: Salut

De l'equipament ja se n'ha posat la primera pedra i ha de suposar una inversió de més de 3 milions 300.000 eurus. Des de la Conselleria de Salut s'han demanat disculpes pel retard amb el que arriba aquest centre d'atenció primària, després de 13 anys d'espera.



El cap Progrés- Raval atendrà els veïns també del Front Marítim i per tant cobrirà la demanda de més de 15.000 usuaris. Fins ara els ciutadans de la zona havien de desplaçar-se fins al CAP de la Riera Matamoros amb les molèsties conseqüents de trasllat que implica pels veïns, molts d'ells d'edat avançada.

El CAP del Progrés ja és en marxa al carrer General Weyler número 44. La data prevista d’acabament s'espera cap a la primera meitat de 2009.



El mapa de salut de la ciutat està previst que es completi doncs amb el CAP de Sant Crist, el del Gorg i l'ampliació del CAP de Llefià.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat