Botó Contacta amb Badaweb

La seguretat i l'apropament ciutadà, objectius del nou responsable dels Mossos

Publicada: 30.11.2007Secció: Seguretat

Reduir la sensació d'inseguretat, incrementar la feina amb la policia local, i acostar-se al a població nou vinguda. Aquests són els nous objectius del nou responsable dels Mossos d'Esquadra de Badalona. Joan Carles Molinero és el nou Cap de la Regió Metropolitana Nord. Amb seu a Granollers, Molinero coordina tota l'àrea policial del Maresme, el Vallès i el Barcelonès Nord. La policia catalana ha presentat el comissari i els nous reponsables de les àres bàsiques policials de Santa Coloma i Sant Adrià.



La regió policial dels Mossos d'Esquadra de Badalona depèn directament de la Metropolitana Nord. Amb seu a Granollers, coordinen les àres bàsques policials del Vallès Oriental i Occidental, del Maresme i de tot el Barcelonès Nord. En total, dóna servei a dos milions d'habitants i compta amb més de 2MIL professionals de la seguretat. La policia catalana l'ha presentant juntament amb els responsables de la resta d'àrees bàsiques i comissaries de districte. Es tracta de Joan Carles Molinero de 46 anys. Molinero porta 25 anys al cos i és de la primera promoció.D'entre els seus nous objectius, destaca la reducció de la sensació d'inseguretat, incrementar la feina amb la policia local i acostar-se a al població nou vinguda. Per Molinero, la costa, els polígons industrials i la presència d'una població creixent i constant són algunes de les peculiaritats de la regió polical Metropolitana Nord.



En l'acte de presentació, també s'ha donat a conèixer l'inspector responsable de la comissaria de districte de Sant Adrià de Besòs, l'exguàrdia Civil, Miguel Àngel González de 36 anys. I el nou responsable de l'Àrea Bàsica Policial de Santa Coloma, l'inspector Marcel Pazos, de 42 anys. L'intendent responsable de l'Àrea Bàsica de Badalona, Bernat Baró ha recordat que Badalona té un dels índex més alts de seguretat d'Europa.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat