Botó Contacta amb Badaweb

Els Mossos d’Esquadra han detingut 13 persones per robatoris

Publicada: 29.11.2007Secció: Seguretat

Els Mossos d’Esquadra de l’Area Bàsica Policial de Badalona han detingut 13 persones per delictes de robatori amb força i contra la salut pública per tràfic de drogues. D’entre els detinguts hi ha tres badalonins, un adrianenc i un veí de Tiana.



Els delinqüents treballaven en una empresa del Port de Barcelona i aprofitaven la seva situació laboral per accedir a les instal·lacions i robar mercaderies que es descarregaven en contenidors de l’empresa. A banda dels robatoris també es dedicaven al tràfic de drogues al port barceloní i a les ciutats de Badalona i Sant Adrià de Besòs. Així una part del grup distribuïa haixix i cocaïna a camioners. S’han comissat 3 pistoles, més de 12mil euros, 3 quilos d’or, 25 telèfons mòbils i 200 grams de cocaïna.



Els detinguts són tres veïns de Badalona que ronden la cinquantena d’anys, un de Sant Adrià de Besòs de 37 anys i un veí de Tiana de 35.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat