Botó Contacta amb Badaweb

Les primeres multes dels infractors detectats pel vehicle sancionador no es tramitaran

Publicada: 29.11.2007Secció: Seguretat

Després d'un mes en proves, el conductor que hagi comès una infracció rebrà una carta d'advertència amb la fotografia del seu vehicle. Si el problema es tornés a repetir, aleshores la multa serà processada.



L'objectiu essencial d'aquest vehicle sancionador és reduir el nombre d'infraccions comeses pels conductors de la ciutat. Des del 12 de novembre, que es va posar en marxa el període de prova, s'ha detectat que les infraccions més habituals són l'aparcament en doble filera, en zones de càrrega i descàrrega, i en els carrils d'autobús.



Aquest vehicle és capaç de fer 400 fotografies diàries de mitjana. Té incorporat un sistema que combina un GPS amb càmeres fotogràfiques. D'aquesta manera, mentre circula, fa les fotografies corresponents als vehicles que cometen una infracció ubicant-lo en el lloc exacte on es troba. Serà el propi agent, però, qui haurà de validar la denúncia. Durant aquest mes de prova, els infractors només rebran una carta d'advertència, ja que la denúncia no es farà efectiva.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat