Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • El CAP de Llefià només acollirà els serveis especialistes si les condicions tècniques i professionals garenteixen una bona atenció

El CAP de Llefià només acollirà els serveis especialistes si les condicions tècniques i professionals garenteixen una bona atenció

Publicada: 29.11.2007Secció: Salut

Roser Castillo, la regidora de Salut de l'ajuntament de Badalona, ja ha advertit que el nou CAP de Llefià només acollirà els serveis especialistes si les condicions tècniques i professionals garenteixen una bona atenció.



Des de la regidoria de salut de Badalona s'ha anunciat als veïns de La Salut i Llefià que el que l'administració primarà serà un servei sanitari de qualitat i que amb la construcció del nou CAP a Llefià s'oferirà un millor servei a la ciutadania. La possibilitat que aquest espai inclogui serveis especialitzats és una opció que, segons ha dit Castillo, caldrà estudiar.



Amb aquest nou equipament sanitari es pretén donar cobertura a les necessitats de la població que d'altra banda, es queix per la manca d'especialistes a la ciutat i també per la falta d'espais sociosanitaris.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat