Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • Alumnes de l’IES Eugeni d’Ors del barri de Sant Roc presenten el documental “Llavors que porta el vent”

Alumnes de l’IES Eugeni d’Ors del barri de Sant Roc presenten el documental “Llavors que porta el vent”

Publicada: 28.11.2007Secció: Educació

Alumnes de l’Institut de secundaria Eugeni d’Ors del barri de Sant Roc presenten el documental “Llavors que porta el vent”, un projecte que recull l’experiència dels estudiants en l’àmbit de la integració. La pel·lícula s’inclou dins La Huaca, un projecte que consisteix en aprendre a conviure amb la diversitat.



La Huaca significa “El Tresor Amagat” i això és el que pretén aquest projecte: mirar de descobrir aquelles experiències diverses que viuen els alumnes de manera personal i a través del seu entorn. L’any passat els alumnes ja van plasmar les seves vivències en un llibre i ara s’han decidit per mostrar la integració a través d’un documental. El director de l’Eugeni d’Ors, Vicenç Martí, ha aclarit que la iniciativa neix d’una voluntat d’intercanvi, i no pas d’un conflicte.



Aquesta és la segona proposta que neix del grup d’intercanvi La Huaca, un punt de trobada per alumnes i exalumnes del centre que miren de compartir experiències diverses al voltant del fenomen de la integració. Una mirada, doncs, en positiu que ara s’ha traslladat en format audiovisual amb aquest documental.



Els joves que hi han participat tenen entre 13 i 18 anys. El documental es presenta aquesta tarda, a les 7, a l’Institut Eugeni d’Ors del barri de Sant Roc.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat