Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • L'IES la Llauna es convertirà en un centre educatiu de referència a Badalona, a l'alçada del CEIP Progrés

L'IES la Llauna es convertirà en un centre educatiu de referència a Badalona, a l'alçada del CEIP Progrés

Publicada: 22.11.2007Secció: Educació

Això és el que ha manifestat el conseller de cultura de la Generalitat, Ernest Maragall durant la seva visita a diferents col·legis de la ciutat.



Ernest Maragall ha iniciat la seva visita als centres de Bufalà i Progrès. Allà ha visitat les diferents estances interessant-se per les necessitats d'aquests col·legis.



El conseller d'educació ha anunciat l'ampliació del IES La Llauna amb l'objectiu de transformar-lo en un centre de primera fila a l'alçada del Progrés. L'alcaldessa de Badalona ha anunciat que ha posat a disposició la resta de l'espai de l'institut per a la seva reforma i ha confirmat la decissió de convertir aquests dos centres en un referent per la escola pública.



D'altra banda, Maragall ha manifestat el desig de mantenir una reunió de treball amb els directors de tots els centres educatius de primària i secundària, públics i concertats de Badalona per parlar de la futura Llei d'Educació de Catalunya.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat