Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Seguretat
        • La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra han desallotjat un mercat il·legal al carrer Primavera amb Alfons 12, del barri de Sant Roc

La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra han desallotjat un mercat il·legal al carrer Primavera amb Alfons 12, del barri de Sant Roc

Publicada: 21.11.2007Secció: Seguretat

Les forces de seguretat van incautar ahir de 500 quilos de material, que en la seva majoria provenia de contenidors d'escombraries, o era de segona mà. Al moment del desallotjament hi havia, al carrer Primavera, entre venedors i compradors, un miler de persones sense permís municipal per vendre. Tot i això, no hi va haver cap detingut.



Des de fa temps, s'havia detectat que els dimarts al matí, un nombrós grup de persones es dedicava a vendre tot tipus de material de manera il·legal en aquesta zona. La policia ha efectuat l'operació al voltant de les 11 del matí i ha requisat des de peces de roba fins a petits electrodomèstics.



El dispositiu desplegat va desmantellar el mercat en pocs minuts. Molts curiosos van aprofitar l'operació policial per emportar-se cap a casa tot allò que van poder agafar i que els venedors havien deixat per poder fugir.

La policia municipal munta un dispositiu especial aproximadament un cop cada més per evitar la venda il·legal en aquesta zona.

Un cop es va requisar el material, la Guàrdia Urbana el va col·locar dins d'un camió compactadora per triturar-lo.

Aquest mercat irregular és una perllongació del mercat dels "encants" que es fa habitualment els dimarts al municipi veí de Sant Adrià de Besòs, i que sí que compta amb les llicències corresponent per poder fer venda ambulant.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat