Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Urbanisme
        • El futur urbanístic dels carrers que hi ha a l’entorn de l’Illa Fradera permetrà eixamplar el centre de la ciutat

El futur urbanístic dels carrers que hi ha a l’entorn de l’Illa Fradera permetrà eixamplar el centre de la ciutat

Publicada: 20.11.2007Secció: Urbanisme

Algunes d’aquestes vies canviaran el seu ús, i així, carrers com Rector i Colom es convertiran en zones de pas preferent per a vianants. El seu entorn a més estarà reservat a l’habitatge i al comerç de proximitat.



El responsable d’urbanisme a l’Ajuntament de Badalona, Jordi Serra, ha manifestat la intenció del govern d’ampliar el centre de la ciutat. Per això serà necessari que la Plaça que ocuparà l’espai de l’illa Fradera sigui permeable. És a dir, un indret on el ciutadà tingui facilitats alhora d’accedir als carrers de l’entorn.



A banda del carrer rector hi hauria encara un altre carrer del centre de la ciutat que passaria a ser d’ús preferent per vianants. És el cas del carrer Colom que permetria enllaçar la Plaça de la Plana amb l’illa Fradera. A més, la intenció del govern és que els carrers que hi ha al nord d’aquest espai en construcció permetin connectar de manera fàcil amb Coll i Pujol, i aquest amb el solar de l’Estrella.



D’aquesta manera els carrers de vianants guanyaran terreny en aquest nou nucli, ara en procés de concreció. Un espai a l’entorn d’aquesta nova plaça que Jordi Serra ha definit com a exclusiu per l’habitatge i el comerç de proximitat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat