Botó Contacta amb Badaweb

S'inaugura el primer tram del passeig Circumval·lació

Publicada: 19.11.2007Secció: Urbanisme

A l'acte innaugural de la primera fase del passeig Circumval·lació van assistir-hi l'alcaldessa de Badalona, Maite Arqué i l'alcalde de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz. Tots dos es van mostrar molt satisfets del resultat d'aquesta primera part de renovació.

Maite Arqué i Bartomeu Muñoz van visitar ahir el resultat de la remodelació del carrer Circumval·lació que comparteixen Badalona i Santa Coloma de Gramenet. L'alcaldessa de la nostra ciutat, Maite Arqué va destacar la importància d'aquest projecte.



La finalització de la primera fase de Projecte d'Intervenció Integral dels set barris de la Serra d'en Mena ha servit a més per superar la divisió administrativa des les dues localitats per actuar de manera coordinada en la regeneració de l'espai.



Per la seva banda l'alcalde de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz va voler destacar la importància d'actuacions tan importants com la Llei de Barris. La renovació de Circumval·lació ha estat una peça clau del projecte. Aquest encara contempla dues fases més que finalment suposarà disposar d'un passeig de gairebé 3.000 metres que unirà els dos municipis.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat