Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • L'Hospital Municipal ha iniciat un circuit d'atenció pels malalts de fibromiàlgia en col·laboració amb Badalona Associació d'Afectades de Fibromiàlgia

L'Hospital Municipal ha iniciat un circuit d'atenció pels malalts de fibromiàlgia en col·laboració amb Badalona Associació d'Afectades de Fibromiàlgia

Publicada: 19.11.2007Secció: Salut

La intenció dels facultatius és oferir el camí mèdic que hauran de seguir els pacients per millorar la seva qualitat de vida.



Amb aquesta iniciativa metges i pacients treballaran junts per intentar millorar l'assistència i el coneixement d'aquesta malaltia. Hi ha moltes persones que pateixen aquesta malaltia i que encara a dia d'avui no reben una cobertura mèdia adequada. I és que la fibromiàlgia és també una malaltia social, ja que hi ha molt d'escepticisme al seu voltant. Recordem que la fibromiàlgia és una malaltia que costa molt de determinar i, per tant, els pacients moltes vegades han de recórrer infinites consultes fins a arribar a un diagnòstic.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat